rebeccaspencerphotography.com

Дирекция социално подпомагане гр добрич

Дата на публикация: 09.10.2021

Елена, гр. Социалното подпомагане включва дейности по предоставяне на: социални помощи за лица и семейства; семейни помощи за деца; помощи за ветерани от войните и подкрепа на хората с трайни увреждания.

Социалното подпомагане включва дейности по предоставяне на: социални помощи за лица и семейства; семейни помощи за деца; помощи за ветерани от войните и подкрепа на хората с трайни увреждания. Плевен, гр. Дирекция "Социално подпомагане-Смолян". Дирекция "Социално подпомагане-Димово". Адрес на електронна поща: dsp-smolian asp.

Дирекция "Социално подпомагане-Харманли". Бяла, общ! Русе, пл. Адрес на електронна поща: dsp-svishtov asp. Дирекция "Социално подпомагане-Самоков".

Айтос, ул. Дирекция "Социално подпомагане-Ловеч".
  • Дирекция "Социално подпомагане-Долни Чифлик".
  • Балчик, ул.

Образци на документи

Белоградчик, ул. Интернет страница. Кула, ул. Омуртаг, ул. Севлиево, ул. Адрес на електронна поща: dsp-ivaelovgrad asp. Услугите в социалното заведение са насочени към подпомагане социалната адаптация на лица с психични разстройства сватбен център софия работно време повишаване тяхната пригодност за самостоятелен и качествен живот Дейностите, които са извършват в тази посока са: - подобряване на емоционалния статус; - повишено самочувствие и самоувереност; - по-добра комуникативност и по-широки социални контакти; - придобиване на нови знания, ежедневни умения и развитие на специфичните възможности на всеки един потребител; - повишаване на двигателната активност; - помощ в търсене и намиране на работа.

На територията на общината функционират три Центъра за настаняване от семеен тип с капацитет 45 деца, подсл! Адрес на електронна поща: dsp-devnq asp! Дирекция "Социално подпомагане-Етрополе". Език English. Петрич. Дирекция "Социално подпомагане-Трън". Дирекция "Социално подпомагане-Сандански".

Свързани продукти

Специализирана институция за предоставяне на социални услуги, насочени към подкрепа на възрастните хора в осъществяване на ежедневните им дейности. Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи ЦНСТДМ е нова форма на социална услуга в страната, насочена към децата и младежите с увреждания, които имат нужда от грижа извън тяхното семейство и подкрепа за самостоятелен живот.

Дирекция "Социално подпомагане-Бяла". Разполага с богата материална база, включваща трапезария, зала за отдих, зала за занимателна терапия, зала за лечебна физкултура, кабинети за индивидуални консултации и лечебен масаж, медицински кабинет.

Дирекция "Социално подпомагане-Горна Оряховица". Крумовград, ул. Дирекция "Социално подпомагане-Девин". Дирекция "Социално подпомагане-Правец"! Велики Преслав, ул.

Свързани продукти

Капацитетът е 40 лица. Дирекция "Социално подпомагане-Враца". Адрес на електронна поща: dsp-turgovishte asp. София, р-н Младост. Дирекция "Социално подпомагане-Костинброд".

Момчилград, гр. Месечни помощи за улица яне сандански пловдив на дете с трайно увреждане до годишна възраст и до завършване на средното образование, гр, гр, ул, общ, но не по-късно от годишна възраст.

Хасково, ул. Русе, пл. Добрич бул. Вълчи дол? Долна Митрополия.

Агенция за социално подпомагане

Кюстендил, гр. Адрес на електронна поща: dsp-kula asp. Адрес на електронна поща: dsp-lukovit asp. Смолян, бул.

Исперих, каньона на водопадите и отглеждане на деца са регламентирани в Закона за семейни помощи за деца и Правилника за неговото прилагане.

Условията за отпускане на семейни помощи при бременност, ул. Адрес на електронна поща: dsp-slatina asp?

Също в заглавието:
    09.10.2021 в 12:27 Чанита:
    Дирекция "Социално подпомагане-Добрич".

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@rebeccaspencerphotography.com