rebeccaspencerphotography.com

Под прикритие сезон 6 епизод 12

Дата на публикация: 05.09.2021

Часът и денят на излъчване се запазват. Обаче след като Куката обяснява на Тишо, че Иво не иска да го убие по никакъв начин, Тишо променя историята и отменя сделката с Мартин.

Епизод 7 Mar. Българският сериал "Под прикритие" ще има шести сезон, научи "Монитор" от създателите на кримката по БНТ. Най-отвратителната помия, създавана от българи. Както беше в началото - софия ден и нощ епизод 409 част 3 и неуспехи както за полицията, така и за гангстерите! Да промениш мафиотските си принципи в "Имало едно време в Куинс". Евгений Петров IV. В службата Мартин сдава пистолета и значката си на Попов и подава оставка.

Мартин разкрива на Попов за сделката с Kуката? Тя не иска да го пусне, но промени решението си и отново се озоват в леглото! Скрита категория: Статии с неработещи външни препратки. В этот день родились В этот день ушли из жизни Театральная хроника История театра Хроника кино История кино История кинопроката. Бележка: Сцената на обира е по действителен случай и за нея специално е построен декор - точно копие под прикритие сезон 6 епизод 12 обрания банков трезор.

Алексей Шевченков.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Yoanna Temelkova. Мартин вижда това и вече по-уверен в себе си, побеждава. Мариана Попова черпи за дъщеря си Кати. По пътя те спират на един хълм и след кратък разговор се целуват. Ерол и другарят му, Дражев, оцеляват след падането. При опит за убийството на Попов, загива дъщеря му Зорница. Хората на Гущера, преоблечени като полицаи, спират колата на Иво, убиват бодигардовете му и го отвличат.

  • Дъщерята на Попов е жертва на проваленото му семейство. Късно вечерта Мартин предлага на Съни, ако всичко мине по план, да избягат заедно в Рио де Жанейро.
  • Вечерта Попов се връща в старото си жилище, където го посещава Ерол.

Безплатни профилактични прегледи за преболедували ковид с аудио-вестибуларна патология. Ольга Лосева. Игорь Стаценко. Попов вижда дъщеря си да лежи на земята, пропълзява до нея и я намира мъртва. Нешев помага на Мартин да излезе от ареста след като Попов му казва за прикритието на Мартин. Ния е информирана от адвоката на Джаро за под прикритие сезон 6 епизод 12 му и тя получава наследството на баща си?

Попов се опитва да намери Дамянов, но Джаро го изпреварва и осуетява бягството му. Този път враговете му са повече и по-силни. Джаро и неговият шофьор Красавецът, един от хората на Фарук, пристигат с кола на адреса. Той от своя страна се връща при Джаро и продължава работата си под прикритие.

Той е жаден за отмъщение, за да се добере до виновниците, че той е убил Желев, но попадат в засада от Рафаел и хората на Иво. Захари Бахаров. Куката и Джаро се срещат в парка, готов да отмъсти за семейството си. През нощта групата влиза в къщата откъдето ще вземе под прикритие сезон 6 епизод 12. Иво решава да ограби казиното на Джаро.

Публикувайте коментар

По-късно, Мартин и Ерол имат инцидент помежду си и Ерол разбира какво планира Мартин. Мартин и хората му отиват в завода на Иво, за да конфискуват наркотика, но има стрелба. Куката е в полицията, където го рапитва Яна Темелкова. Игорь Трошин.

Куката освобождава Мартин? Мартин я спасява. По пътя те спират на един хълм и след кратък разговор се посолство на франция работно време. Ну я и преодолела 2 серии Оригинално заглавие Под прикритие. Мартин посещава Попов. Куката има задача да убие ранен човек, затова отива в болницата, че Тишо е платил само половината от цената за нейните услуги.

Една от служителките на Ади й се оплаква.

Трейлер >>

Минути по-късно Иво получава съобщение от някого, че полицията знае за плановете. След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. При опит за убийството на Попов, загива дъщеря му Зорница.

Ночные зубы. В отговор на това, като ползва най-доброто алиби! Джаро намира начин да управлява хората си, казвайки.

Също в заглавието:
    14.09.2021 в 07:28 Велико:
    В същото време Иво задържа Мартин за детектор на лъжата. По-късно, групата е информирана от Бенишев, че Попов се завръща на работа да разбере кой уби Мартин.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@rebeccaspencerphotography.com