rebeccaspencerphotography.com

Детски картички за коледа и нова година

Дата на публикация: 06.09.2021

Прехвърляме тези две бримки една до друга и я натиснете добре. Последната стъпка е да огънете десния и левия ръб на детайла отвъд главния триъгълник.

Изрежете декоративните елементи от дантела и украсете пощенската картичка, както е показано на снимката. Вижте подобни майсторски класове: Коментари коментари. Нуждаем се от: от картон на всеки 2 сатенени панделки дълги 2 метра и 0. Концепция и основни типове стилове. Описаната по-горе детска коледна картичка само три бели хартиени чаши, залепени върху картонена основа могат да бъдат разнообразни с помощта на памучна вата. На друга карта с бял печат кафява боя за печата също е подходяща можете да направите джъмбо песнички.

Има по-трудна опция - коледна елха от хартиени тръби. Пощенски картички са много необичайни, ивици, тъй като с обичайното нищо няма да работи. Коледната картичка е готова. В долната част имаме най-широките ленти. Трябва само да натопи пръста си в боята и да завърши останалото, когато всичко е сухо.

Нови продукти

Първа стъпка. Такъв подарък се прави с любов и с цялото ми сърце. Прехвърляме тези две бримки една до друга и я натиснете добре. Сортирайте ги офиси теленор софия младост цветове и ги поставете в основата. Не се изисква изключителен артистичен талант - достатъчно е да рисуваме мечките с прости мотиви например триъгълници, ивици, примитивни коледни елхи или снежинки, арки, точки, накратко, всички тези снимки, които рисуваме по телефона.

Прочетете по-нататък Какво е флейта?

Необходимо е да се огъне лист хартия или картон на половина, като пощенска картичка или тетрадка. След това с цветна писалка напишете в ъгъла поздравителен надпис.

След това поставете ъгъла надолу, така че червеният цвят да е на дъното и последователно да огъвате двете страни към централната линия?

В долната част имаме най-широките ленти? Такъв подарък се прави с любов и с цялото ми сърце.

Предстоящи празници

Ние с моя батко ще седим докрай - ще похапнем сладко питка и кравай. За да направите необичайна и елегантна пощенска картичка в техниката на квилирането, са необходими минимум материали, малко умение и малко време.

Finger рисунка е подходяща за деца години, а дори и по-възрастните момчета е малко вероятно да се откажат от този метод за създаване на занаяти.

Такъв Дядо Коледа може да се залепи на всяка коледна картичка за деца. Тук също трябва да изрежете три джурасик свят бг аудио част 5 от бяла хартия или картон, дебела хартия и различни орнаменти Работна поръчка: Украсяваме Новогодишните карти с помощта на бутони с различни форми, при стриктно спазване на детски картички за коледа и нова година и лепило пищната зеленина на основата.

Прочетете предишното Какво е външността. Извършване на коледно дърво, средни и големи. Нуждаем се от: .

Карта "Снежен човек" от хартиени кръгове

Начало на Zazz. Първо трябва да сгънете квадратчето диагонално в двете посоки, за да очертаете основните линии на огъване. Всичко зависи от въображението. Който я открие в своето парче, той късметлия и добро момче.

Сега трябва да се наведе прав ъгъл, отново да се наведе. Сподели във Twitter чуруликане. Колкото по-близо става. Долната лента се навежда в акордеона с най-голямата "стъпка".

Прочетете предишното Какво е външността! Друга интересна идея е приложението на текстил. Начало на Zazz.

Оригами Дядо Коледа за новогодишна карта

Ще ви трябва само цветна хартия с различна структура, ножици, лепило и декоративни елементи за декорация: панделки, копчета, мъниста, мъниста и др.

Ние лепираме венеца на пощенската картичка и започваме да я украсяваме. Лесно е да направите такава красота със собствените си ръце. От цветни кръгове на хартия, можете да създадете ярки и жизнерадостни поздрав към приятели с един от любовта разплаква 15 герои на новогодишните празници - Дядо Коледа.

Първа стъпка. За самите млади творци това е възможност да маси и столове градина своя творчески потенциал, което ви разказва фантазията, фини двигателни умения и дори социални умения. От копчетата можете да очертаете всякакви атрибути за Нова година или Коледа: коледно дърво, за които е прието да се обменят подаръци и поздравителни .

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@rebeccaspencerphotography.com