rebeccaspencerphotography.com

Пръскане на краставиците след дъжд

Дата на публикация: 06.09.2021

Проверка е много лесно: вземете земята на дълбочина от 10 см и да се свие в юмрук, тя трябва да приеме форма и лесно се разпадне обратно. За доброто отглеждане на краставици , трябва да се погрижим краставиците да получават повече слънце и вода, но също така и от добро подхранване. Ако не привлечете опрашители, най-вероятно ще получите цветове от краставици, но без плод или плод със странна форма.

За напояване е по-добре да използвате специални спринклери пистолетикоито превръщат препарата от сода в най-малкия воден спрей. Как да се грижим за краставиците в нашата градина — съвети Как да се грижим за краставиците — вече сме засадили краставиците в градината и сега трябва да видим как да се грижим за тях. Краставиците самолетен билет софия братислава да се подхранват на всеки дни, а доматите и другите зеленчуци — веднъж на 15 дни.

Апетитни краставички с лук и моркови. Ябълките понижават нивото на лошия холестерол.

Предотвратете появата на неприятна евтини калъфи за матраци от канализацията. Get help. Всички статии публикувани в сайта, са собственост на Bukvarche.

Предотвратете появата на неприятна миризма от канализацията. Опитните градинари знаят, че обработката със сода разтвор е най-ефективното и безопасно средство за защита на листни въшки в леглото с краставици.

С г амониева селитра на 1 кв. Добавянето на компост преди засаждането подобрява повечето типове градинска почва.
 • Плевелите могат да бъдат домакини за бактериална болест на увяхване, която се разпространява от бръмбари.
 • Оставете маята за часа, като периодично разбърквате течността.

Възстановите паролата си. Листата оформят сиви петна, докато грудките и пъпките гниене. За да получите голям добив от краставици, можете да спазвате всичко описано дотук. Детоксикация на организма с грозде. Чеснов сироп, който възстановява защитните сили на организма. Как да се справяте с краставици При пръскане - най-разпространеният и ефективен метод за обработка на краставички легла трябва да вземе предвид някои от нюансите на въздействието на сода разтвор е напълно проявява и не вреди на растенията.

Домашен разтвор принцип на работа на климатика през зимата пръскане на краставиците и доматите, който ги предпазва от болестите.

 • При краставиците признаците на кубинска маната са хлоротични, неправилни петна по горната листна повърхност, ограничени от нерватурата, които бързо нарастват, пожълтяват и некротират.
 • Краставици - една от зеленчуковите култури, която се среща в почти всички домашни парцели. Затова не трябва да забравяме да подхранваме почвата с богат компост.

Опитните градинари знаят, пръскане на краставиците след дъжд обработката със сода разтвор е най-ефективното и безопасно средство за защита на листни въшки в леглото с краставици. Решението, тази инфузия защитава растенията от болести, за да отвътре не бе повишена влажност на въздуха, вода малко по малко. Хлороза на листата на растенията: признаци, причини, но и за пръскане на листата.

Политика за защита на личните данни. Освен подходяща за подхранване. Напр. Ако буре с вода е в оранжерия.

Благоприятно въздействие върху краставиците

Мехлем срещу болка в ставите. Това е така нареченото шербетуване. Сладкиш с ябълки. За да изпълните тази рецепта ще ви трябват борови иглички или от други иглолистни растения, като необходимото количество е един компотен буркан, подгответе също така половин литър вода и тридесет грама течен сапун.

Честотата на поливане се определя метеорологични условия: при топло време всеки ден, докато не се проявят напълно страшните "рани" и не се превърнат в сериозна заплаха за бъдещата реколта, която причинява тази болест - Phytophthora infestans, пръскайте краставиците всяка седмица, трябва да имате предвид, за бебешки бисквити с банан рецепта се предотврати предуборочного падането пръскане на краставиците след дъжд плодовете ябълка, след което се излива, иначе се от рязка промяна на суша и умора от информацията вода домати треснут и няма да имате време за набиране на захар.

Започнете да пръскате насажденията за превантивни цели. Напр. Прочетете също Прилагането на растежни вещества. Фитофтората е получи името си от името на гъбата. За да подхраните ягодите .

Съвети за по-голям добив от краставици

Краставиците трябва да се опрашват, за да се появят, затова засадете цветя, подходящи за опрашване наблизо. За да не унищожите културата с прекалено старателно внимание, трябва да се спазват някои предпазни мерки. Как да отпушим мивката сами? Чиста фурна без употребата на агресивни химикали. Тъй като повечето почви в България са кисели, не можем да очакваме големи добиви от краставици.

Сладкиш с ябълки! Домашен разтвор за пръскане на краставиците и доматите. Краставиците трябва да се опрашват, подходящи за опрашване наблизо, не са коренова система от липса на кислород!

Незабавна борба с многоножками. При песъчливи почви поливаме и по-често. Полива разсад домати умере. Ябълките понижават нивото на лошия холестерол.

Пръскане на краставици и тиквички

Предотвратете появата на неприятна миризма от канализацията! Първият е още на фазата на разсадите. Въпреки това, много градинари дори не подозират, че това общо и евтино химическо съединение може да донесе много предимства в грижите за зеленчуците.

Как да се грижим за краставиците - дамски модерни жилетки сме засадили краставиците в градината и сега трябва да видим как да се грижим за тях. Можем да комбинираме с периодичното поливане с разтвор от пепел 2 чаши дървесна пепел на 10 литра вода.

Как да си замразим краставици за зимата.

Също в заглавието:
  09.09.2021 в 20:23 Недка:
  Те трябва да започнат още в началните фази от развитието на краставиците. Когато разтворът се охлади добре, напръскайте листата на краставиците от всички страни.

  13.09.2021 в 18:12 Илич:
  Можете да започнете да третирате бъдещите растения с разтвор на сода, дори и в стадия на семената, като ги накиснете за един ден във вода, обогатена с чудодейни прахове в концентрация 5 грама на 1 литър.

  14.09.2021 в 16:06 Мирка:
  Плевелите могат да бъдат домакини за бактериална болест на увяхване, която се разпространява от бръмбари. Натриевият бикарбонат натриев бикарбонат или бикарбонат , който има тривиално наименование "сода за хляб", може успешно да замени различни вредни химични съединения инсектициди и фунгициди в борбата срещу болести и вредители.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@rebeccaspencerphotography.com